Gati për ta hapur.| Rama sot jep lajmin e bukur për aeroportin, zbulon emrin...

Më 18 prill do të ngrihet avioni i parë nga Aeroporti i Kukësit.

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se aeroporti i ri i Kukësit do e ketë emrin “Flatrat e Veriut” dhe tashmë është gati të hapet.

“Gati të hapet Aeroporti Ndërkombëtar Zayed – Flatrat e Veriut”, shkruan Rama, i cili më 18 prill do të sjellë nga Londra 120 demokratë që të votojnë për Lulzim Bashën.