Gjesti i shëmtuar që bën në sy të grave, Luli fut dorën poshtë dhe...

Lulzim Basha duket se është lodhur nga fushata elektorale dhe nuk po kontrollon veten dhe veprimet e tij.

Gjatë një takimi elektoral, Basha ka bërë një veprim të sikletshëm, në sy të qindra grave dhe vajzave demokrate që ishin të pranishme në miting. 

Luli harron dhe fut dorën poshtë pantallonave për të rregulluartë brendshmet madje edhe kruhet. Ndoshta e ka nga sikleti i humbjes së sigurt që e pret më 25 prill.