“Hajde pak këtu more”/ Ramës i del gomari përballë dhe bën batutën epike...

Duke ecur në rrugët e Beratit, Rama është ndalur në momentin ku përballë i del një punëtor që po transportonte materialet e ndërtimit me një anë një gomari.

Ai e ka shfrytëzuar këtë moment për të lëshuar batutën e radhës, duke e krahasuar gomarin dembel me Lulëzim Bashën.

Rama: Hajde pak këtu merre me vete gomarin. Si je? 
Punonjësi: Mirë të jesh ti, jemi edhe ne mirë. Kur je ti mirë, edhe populli shkon përpara
Rama: Gomari i parë i ngarkuar, kurse i dyti rri bosh. Kë zgjidhni ju? Sigurisht të parin dhe ecni përpara. Ai i dyti "Basha" është bosh se është në gjumë. (qesh)