Hiqet orari i mbylljes/ Rama jep lajmin e madh për shqiptarët, duke nisur nga...

Kryeministri Rama sot ka marrë vndim duke hequr orarin e mbylljes aktuale.

Nga dita e nesërme Shqipëria nuk do të mbyllet më në orën 20:00, por shyhet në 22:00 deri në 06:00 të mëngjesit. 

"Komiteti ka vendosur sot; Të zgjasë orën e lejuar të qarkullimit të qytetarëve nga 20:00 në 22:00 nga dita e nesërme, 12 prill. Po kështu zgjatet me 2 orë edhe aktiviteti i bareve dhe restoranteve", njofton Rama.