Historike/ Lajm i Fundit: Avioni prek pistën e aeroportit të ri, Rama është...

Aeroporti më i ri i Shqipërisë, ‘Zayed, Flatrat e Veriut’ në Kukës ka pritur avionin e parë. 

Nga Londra kanë ardhur një grup emigrantësh që më pas u ulën në Rinas, ku iu bashkua dhe kryeministri Edi Rama për të udhëtuar drejt Kukësit. 

Tashmë Rama bashkë me grupin e emigrantëve nga Londra kanë mbërritur në Kukës në një pritje madhështore. Rama është drejt fitores për mandatin e trete.