I kujton Aneta Ramën/ Kryeministri i kthehet demokratit: Çfarë ke ti mo që...

PS ka vijuar aktivitetet elektorale në Shkodër për zgjedhjet e 25 prillit, ku kryeministri është përballur me një situatë të sikletshme.

Gjatë kohës që po fliste, një person e ka sharë nga nëna kryeministrin Rama i cili i kthen: 

"Çfarë ka mo me nënën time ti andej? Në fakt kjo është fytyra e vërtetë e PD-së. Një njeri andej bërtet dhe më dërgon dëshirën e tij lidhur me nënën time që është në botën tjetër. Janë njerëz nga PD e Shkodrës që i nxisin dhe i thonë "shko shaje nga nëna" ”, tha Rama.