Jam gati të vendos bast të sigurt/ Rama e thotë troç: "Ja sa mandate fiton PS-ja...

Edi Rama, është i bindur se Partia Socialiste do të marrë minimumi 74 mandate në zgjedhjet e 25 prillit.

Krye-socialisti e ka bërë Shqipërinë një vend të denjë Europian dhe mandati i 3-të do të jetë për të rritur mirëqenien në çdo familje shqiptare. 

"Synojmë të konfirmojmë numrin e deputeteve që kemi aktualisht. Vlora do të jetë surpriza e madhe në zgjedhje. Marrim lehtesisht 8 deputet dhe synojmë të 9-tin. Jam gati të vendos bast me të gjithë, ne fitojmë minimumi 74 deputet”, deklaroi Rama.