"Ka nisur puna"/ Ndërtohet për herë të parë, Rama i ndryshon pamjen qytetit...

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se tashmë ka nisur puna për Portin e ri turistik të Sarandës.

Rama shkruan se ky investim madhështor për herë të parë do të transformojë portin dhe do të sjellë rritjen e turizmit në këtë qytet. 

"Ka nisur puna tek Porti i Ri Turistik i Sarandës, e gjithë zona do të transformohet dhe punimet do të mbyllen brenda mandatit të tretë. Ky investim madhështor do të sjellë më shumë turistë", tha Rama.