Kandidatja e PD ndryshon mendje dha na habit: “Basha të japë dorëheqjen, i kërkoj...

Oriela Nebiaj, kandidatja për deputete e PD-së ka kërkuar që Lulzim Basha të japë dorëheqjen nëse humb në zgjedhjet e 25 Prillit. 

Duke iu drejtuar kameras, Nebiaj mesa duket e parandjen humbjen e PD-së dhe kishte një kërkesë të papritur duke na habitur të gjithë.

“I kërkoj zotit Basha nëse PD humb zgjedhjet, duhet patjetër të jepë dorëheqjen”, tha Oriela Nebiaj.