“Ke hall se...”/ Nëna e moshuar i zgjat dorën, Rama i bën kërkesën e papritur

Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka udhëtuar drejt Kavajës. 

Por gjatë vizitës në një qendër shëndetësore, një grua e moshuar që u vak sinua zgjati dorën për ta takuar Ramën por kryeministri i tërhoqi vëmendje se duhet përshëndetur në një mënyrë tjetër. 

E moshuara: Rrofsh sa malet o biri im, Edi je më i miri (e moshuara zgjat dorën për ta takuar)... 
Rama: Jo me dorë, me grusht përshëndetemi tani 
E moshuara: Ke hall se mos më zë mua virusi, jo o të keqen. Nëna është e fortë./ Menjëherë Rama buzëqesh dhe largohet.