"Ke vjedhur floririn e shqiptarëve"/ Monika vendoset në siklet, qytetari i thotë se...

Një qytetar ditën e sotme ka vendosur në siklet Monika Kryemadhin e cila po shpërndante fletëpalosje gënjeshtra të LSI-së.

Ndërsa u ndal tek një burrë, ai e pyeti Kryemadhin: “Leri këto fletushka! Me floririn e vjedhur ti po ble vota" 

Monika: Floririn nuk e kam vjedhur unë, por garda e Republikes më 1997. Pasuria ime është e deklaruar dhe e justifikuar. 
Qytetari: Po...po e deklaruar, kërkon pushtet për të vjedhur shqiptarët.