Koalicion të detyruar me LSI-në? Rama jep këtë përgjigje duke na habitur...

Kryeministri Rama është pyetur për mundësinë e një koalicioni të detyrueshëm me LSI-në, nëse nuk siguron mandatet e mjaftueshme pas 25 prillit. 

Rama tha se me LSI-në në asnjë rast dhe për asnjë arsye nuk do të bënte koalicion, ndërkohë që për PD-në rezervohet.

Koalicion me PD apo LSI? “Kjo është një pyetje që unë nuk besoj se ka dyshim. Me LSI-në asnjëherë, në asnjë rast, për asnjë arsye. PD-ja do të humbë kjo është e sigurt”, tha Rama.