Komiteti i Eksperteve ndryshon masat/ Kryeministri Rama jep lajmin fantastik...

Kryeministri Rama ka njoftuar se javën tjetër do të rihapen shkollat në Shqipëri. 

Rama ka shpërndarë deklaratën për mediat ku njofton ndryshimin e masave dhe të gjithë nxënësit nga klasa 1-12 do të fillojnë mësimin normalisht në shkolla. 

“Lajm fantastik. Nga dita e hënë, JAVËN TJETËR RIHAPEN SHKOLLAT dhe vijojmë jetën normale duke respektuar rregullat”, thotë Rama.