Kryeministri Rama paralajmëron Ilir Metën: Turp kush të voton, ne do të...

Kryeministri Rama nuk është përmbajtur kur ka nisur të flasë për Presidentin Ilir Meta.

Ai i është drejtuar qytetarëve me fjalët e rënda se nëse zgjedhin të votojnë për Ilir Metën, atëherë ata turpërojnë të gjithë shqiptarët.

“Të mendosh edhe për vajzën e Ilir Metës, e cila siç thotë vetë Meta i lutet, "babi eja në shtëpi" dhe mos pi alkool. Më 25 prill çoni në shtëpi Ilir Metën, të shkojë në shtëpi, është turpi ynë. Ai që e voton Meten ka turpëruar vetën”, tha Rama.