Kryeministri Rama vë bast: Nëse nuk marr 71 deputetë, pasi të dalë rezultati do të...

Kryeministri Rama ka premtuar se nëse PS nuk merr numrin e mandateve të për të bërë i vetëm qeverinë, ai do të largohet fare nga politika.

Rama nuk pranon të formojë qeveri me "bishta në rrota" siç është LSI-ja ose ndonje parti tjetër.

"Nëse PS nuk merr shumicën (71 mandate) që mua bashkë me shqiptarët më duhet për ta çuar Shqipërinë në majën ku mund të ngjitet, por s’i ka mandatet për të qeverisur dhe duhet që të fillojë të bëjë një proces nga halli. Qeveri nga halli unë s’jam më i gatshëm të bëj", tha Rama.