Kryeministri Rama vjen me mesazhin e rëndësishëm që në mëngjes: Ndërtojmë...

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një mesazh tepër të rëndësishëm që ka lidhje pikërisht më arsimimin e brezave të rinj. 

Në të gjithë Shqipërinë po ndërtohen 143 shkolla të reja dhe do të jenë të gjitha gati brenda 2021 me standarte europiane. 

Rama ka zgjedhur që të publikojë një video nga rindërtimi i shkollës “Shaqe Mazreku”, teksa shkruan: “Shqipëria dhe fëmijët e ardhmja jonë, si një diell i vetëm”