Kryeveprën e ndërton Rama, ja si do të jetë porti i ri në Durrës. Ndryshon gjithçka...

Kryeministri Rama ka publikuar projektin për ndërtimin e portit të ri në Durrës, nga kompania EMAAR Group.

Investitori gjigant qëka ndërtuar Dubain do të investojë në qytetin shqiptar mbi 2 miliardë euro. 

Rama bën me dije se ky investim i madh, do të ketë përveç portit, qendra pushimi dhe argëtimi për qytetarët, pedonale si dhe ndërtesa moderne.