Ku e dinte Rama para 25 prillit që do fitonte 74 mandate? Ja çfarë thotë Kryeministri...

Kryeministri Rama deklaroi në Opinion se parashikimi i tij për 74 mandate bazohej pikërisht te të dhënat e brendshme. 

Rama tha se partitë e organizuara kanë të dhëna të sakta mbi atë që pritet dhe parashikimi i tij para zgjedhjeve. Akuzat për manipulimin e zgjedhjeve, Rama i konsideroi si përçatje nga humbësit. 

“Janë muhabete, përralla. Po flasin përçart ato që humbën zgjedhjet. Shikoni sondazhet ne dilnim parti e parë”, tha Rama.