Ku i gjete lekët që jeton në vila?/ Luli vendoset në siklet, djali i ri i thotë se...

Një djalë i ri ditën e sotme ka vendosur në siklet Lulzim Bashën i cili po shpërndante fletë-palosje për programin “KÇK” të PD-së.

Ndërsa u ndal tek një student, ai e pyeti duke e vendosur në silket Bashën: “Leri këto flete! Po na trego ku i gjete lekët që jeton në vila luksoze?” 

Luli: Ku e ke parë ti që kam lekë unë, pasuria ime është e deklaruar dhe e justifikuar. 
Djali: Po...po e deklaruar, duke vjedhur shqiptarët. (Në këtë moment largohet Luli)