Kur do të nisin fluturimet në aeroportin e Rinasit? Nga Qeveria vjen lajmi i mirë

Ministrja Belinda Balluku është pyetur se kur do të nisin fluturimet në aeroportin e Rinasit.

Balluku tha se shumë shqpejt qeveria do ta zgjidhë situatën dhe "lëmshin" e krijuar nga Ilir Meta. 

"Kemi marrë masat paraprake kemi nisur punën për t’i dhënë një zgjidhje, besoj do të jetë një zgjidhje e shpejtë se nuk mund të qëndrojmë të varur dhe të kapur nga kjo çetë e Saliut dhe Metës. Ne do ta zgjidhim situatën, ata që janë brenda kanë 2 mundësi: Të nisin punën ose të largohen”-tha Balluku