Lajm fantastik për shqiptarët/ Qeveria Rama po bën mrekullinë, nga nesër nis...

Falë punës me përkushtim të kryeministrit Rama, Shqipëria po buzëqesh. 

Prej ditësh ka nisur vak sinimi masiv por përveç të moshuarve deri në 65 vjeç, nesër do të vaksinohen të gjithë farmacistët në qarkun e Tiranës dhe më pas në të gjithë vendin tonë.

Gjithashtu kryeministri përsëriti se brenda qershorit do të jenë vaksinuar mbi 500 mijë shqiptarë. Rama tha se me vaksinimin e farmacistëve jemi në të njëjtë linjë me vendet e zhvilluara të Bashkimit Europian.