LSI humb 100 mijë votues.| "Zbulohet qeveria e re", Rama: Meta pas 25 prill do të...

Partia që do të pësojë humbjen më të madhe në zgjedhjet e 25 prillit është Lëvizja Socialiste për Integrim.

Ndryshe nga sa ndodh me PD dhe PS, të cilat duket se ruajnë stabilitet, LSI humbet ndjeshëm votues çdo ditë që kalon.

Pikërisht nga të gjitha sondazhet e realizuara Partia Socialiste formon e vetme qeverinë e re me mbi 73 deputetë. Kurse Partia e familjes Meta ka humbur 100 mijë votues dhe për pasojë më 25 prill merr 5-8 mandate.