“Makinat e Bashës kushtojnë 5 mln euro”/ Rama na tregon se ka qëllim të hapë...

Edi Rama na tregoi qëllimin e vërtetë të Lulzim Bashës i cili po kërkon të bëhet kryeministër.

“Autokolona Rrapushit me makina luksoze kushton 4/5 milione euro. Brenda atyre makinave janë ata që mezi presin 25 prillin të hapin bingot dhe bixhozin. Na ka premtuar se do të kthejë bingot nga e para”, tha Rama. 

Edi Rama kërkoi dalje masive ditën e votimit e shpjegoi rëndësinë e votës së çdo shqiptari.