"Mbaje mend mirë këtë"/ Rama jep premtimin e madh: Kur BE të nisë, unë...

Kryeministri Rama ka bërë një premtim të madh duke u shprehur se në momentin që Bashkimi Europian të shpërndajë vaksina Shqipëria do të marrë më shumë nga vendet e tjera.

Rama bëri premtimin live duke kërkuar që të gjithë ta mbajnë mend, për ta ballafaquar. 

"E kam shigjetuar BE, dhe kur të shpërndajë për rajonin unë do t’i marr më shumë vaksina se të tjerët. Mbaje mend se ça po të them. Se unë jam Mysliman, europian dhe e mbaj fjalën”-tha Rama.