Mbyllja e aeroportit/ Koha ka marrë fund, Rama i drejtohet Metës: Provoje dhe...

Kryeministri Rama foli sërish për mbylljen e aeroportit, një plan i Saliut dhe Ilir Metës.

Rama tha se është humbur ngarkesa e vaksinave që duhej të vinte sot por kishte një mesazh për Ilir Metën të cilit i ka mbaruar koha.

"Është e patolerueshme ne mezi po i gjejmë vaksinat me punë dhe lodhje kurse Meta mendon si t'i bllokoje. Nuk ka shans të marrë peng të ardhmen dhe të ndale këtë proces. I kanë berë llogaritë gabim, po sfidojnë kryeministrin e gabuar. Nuk kanë parë asgjë akoma...", tha Rama.