Më i bukuri në Europë.| Rama e bën gati, Park Gjigant në qytetin e Shqipërisë...

Puka do ketë së shpejti një park të madh aventurash e cila do ta kthejë ne një qytet turistik.

Fondi Shqiptar i Zhvillimit ka hapur procedurat e tenderimit për këtë projekt me një fond limit që arrin vlerën e 71.3 milionë lekësh. 

Parku është planifikuar të ndërtohet edhe një Zipline prej 1.2 km dhe me një shpejtësi mesatare mbi 80-110 km/h, një ndër më të shpejtët dhe më të gjatët në Europë. Ndërkaq, janë në total rreth 25 lojëra të të ndryshme të planifikuara për t’u instaluar në këtë park argëtues.