Më në fund/ Rama jep lajmin e madh për shqiptarët, nis jeta normale. Heqim...

Falë punës së kryeministrit Rama, Shqipëria po shkon drejt fitores së madhe dhe normalizimit të jetës.

Qeveria Rama ka njoftuar se në fund të muajit maj, Shqipëria do të hapet plotësisht duke hequr të gjitha kufijzimet. 

Deri në maj priten që të vaksinohen rreth 500 mijë shqiptarë dhe në këtë mënyrë do të fillojë jetesa normale. Rama tha se gjithçka do të hapet për të pritur sezonin turistik, gjithashtu muzika dhe lokalet e natës do të hapen pa kufijzime.