"Më pëlqejnë shumë"/ Ramës i tërheq vëmendjen detaji tek djali i ri dhe i thotë...

Kryeministrit Edi Ramës i tërhoqi vëmendjen një djalë i ri me të cilin shkëmbeu batuta.

I riu i cili është pjesë e operatorëve turistikë priste në radhë për t’u vaksinuar kishte veshur pantallona xhins të çara në pjesën e gjurit.

"T’i kam zili pantallonat. I kam pas veshur edhe unë njëherë, por tani nuk i vesh dot më”, i tha Rama me shaka. 
“Rrofsh”, i përgjigjet i riu duke qeshur.