“Më shumë dua Shqipërinë sesa fëmijët e mi”/ Meta: Pas 25 prillit, djali im...

Presidenti Ilir Meta ka habitur të gjithë popullin me deklaratën e fundit. 

Mesa duket, Meta  ka filluar të lajthisë dhe po fillon të bëjë deklarata qesharake për familjen e tij.

“Ka dy institucione qe nuk tunden, populli dhe Presidenti i Republikës. Ilir Meta para Shqipërisë nuk pyet as për fëmijët e tij, më 25 prill djali im të shuhet njesoj si deshmoret. Edhe fëmijët e Ilir Metës të shuhen si fëmijët e Adem Jasharit, po qe nevoja për të mbrojtur Shqipërinë”-tha Meta.