Merkel në krah të Ramës/ Kancelarja jep lajmin fantastik për shqiptarët, BE...

Kancelarja gjermane, Angela Merkel jep lajmin fantastik për shqiptarët duke kërkuar hapjen e kapitujve të negociatave me Bashkimin Europian.

Gjatë fjalës në asamblenë europiane, Merkel vlerësoi punën e kryeministrit shqiptar, Edi Rama dhe progresin e vendit tonë.

"Brenda qershorit të këtij viti duhet të hyjmë në diskutime me Shqipërinë për integrimin në BE. Kushtet janë plotësuar. Konferenca e parë ndërqeveritare duhet t'i hapë derën Shqipërinë”, tha Merkel duke i dalë në krah Ramës.