Merr gjithë vëmendjen, shikoni detajin si është veshur Rama në fushatë...

Kryeministri Edi Rama sot zhvilloi një takimin elektoral në Gramsh.

Por, këtë herë ajo që mori vëmendjen ishte veshja e personalizuar e kryeministrit. Rama kishte zgjedhur një këmishë ku në anën e djathtë të saj ishte numri 12 dhe trëndafili, simbol i PS-së. 

Gjithashtu, kryeministri mbante veshur edhe një palë atlete të bardha ku dukej “trëndafili me grusht” dhe numri "12".