Meta po bën fushatë, KÇK? Rama i jep përgjigjen e papritur: Vjen natën dhe...

Kryeministri Rama ka bërë publike telefonatën me drejtuesin e qarkut Vlorës, Damian Gjiknuri, të cilin e pyet për presidentin Meta. 

Rama: Do e bësh tërmet Vlorën apo jo? 
Gjiknuri: Vallaj kam qejf të bëhet fitorja e madhe dhe ta them edhe një herë atë fjalë "tërmet...termet".

Rama: Po ky ka ardhur ky këtej këto dite? 
Gjiknuri: Kush, presidenti? 
Rama: Eeee Presidenti i futbollit (qesh) 
Gjiknuri: Po presidenti vjen naten i maskuar, ka atë mënyrën e tij nuk del në tribunë por punon pas dyerve