Ministri i Turqisë pritet nga Edi Rama/ Sot firmoset marrëveshja për...

Kryeministri Rama ka pritur ditën e sotme në Gjirokastër, ministrin e Turizmit të Turqisë, Mehmet Nuri Ersoy.

Gjatë këtiij takimi është nënshkruar marrëveshjeve për fushën e turizmit mes dy vendeve si dhe për restaurimin e shtëpive muze. 

"U nënshkruan edhe marrëveshjet që synojnë forcimin dhe nxitjen e bashkëpunimit në fushën e turizmit; artit, arkeologjisë, muzeologjisë" - shkruan Rama.