Mjaft pritëm./ Që në mëngjes Rama jep lajmin fantastik, "Do ta heqim fare...

Kryeministri Rama e ka nisur ditën e sotme me një lajm të mirë pasi shumë shpejt pritet të hiqet kufizimi i mbylljes në orën 20:00.

Momentalisht, Rama tha se në fshat nuk duhet të ketë orar kufizues për shkak se ka nisur puna në bujqësi. 

"Fasha orare nuk është për ata që janë në punë në fshat. Problem është jeta e natës dhe për më tepër në zonën e fshatit duhet të hiqet orari i mbylljes për ata që janë në punë”, tha Rama.