“Mos i mbyll shqiptarët në orën 20:00”/ Rama i kthen përgjigje epike qytetarit...

Edi Rama ka zhvilluar një bisedë telefonike me kandidatin e PS në Tropojë, Petrit Malaj. Por në këtë moment një qytetar i shkruan Ramës që të rishikojë masat e vendosura në Shqipëri dhe të hiqet orari i mbylljes. 

“Zgjate orën për levizjen me automjete se ngelem në trafik duke u ngut me shku në shtëpi po marrim të tjere ne qafe dhe veten”, i shkruan qytetari. 

Rama i përgjigjet: “Mos do te perfundojme si Kosova e si Maqedonia qe po mbyllen fare apo si?