"Mos më dil përballë, hajdute"/ Gruaja i habit të gjithë, i thotë monikës që...

Më 25 prill, LSI-ja e familjes Meta do të pësojë një humbje të madhe pasi shqiptarët nuk mund ta hanë "Sapunin për djathë".

Monika është ndodhur në një moment të sikletshëm pasi një grua e ka përzënë nga lokali. 

"Mos më dil përballë, ty nuk të votoj kurrë. Ti ke interes të vish në qeveri dhe të vjedhësh. Ik mu zhduk nga lokali", i tha gruaja Monikës, e cila u largua kokëulur.