Ndodh surpriza në Tiranë/ Ja si ndahen mandatet në kryeqytet, PS, PD e LSI

Tirana do të jetë vendimtare për qeverinë e re e cila do dalë pasi të numërohen votat e zgjedhjeve të 25 prillit. 

Sipas Exit Poll-it të Top Channel, Partia Socialiste dhe Partia Demokratike ndajnë midis tyre 17 mandate, ndërkohë që LSI merr 2 mandate. PS fiton 44.6% të votove, ndërsa PD 46.4% të votave. 

Presim me ankth numërimin e votave por sipas sondazhit në rang kombëtar PS formon qeverinë e vetme me 70-72 mandate.