Ndryshon papritur/ Qeveria Rama merr vendim duke rikthyer masat: Nga neser...

Rikthen masat kufizuese për personat që që vijnë nga Greqia dhe Maqedonia e Veriut.

Personat do duhet të qëndrojnë 14 ditë në karantinë të detyrueshme, teksa kjo masë do të jetë në fuqi për të paktën 2 javët në vijim. 

"Që nga nesër nis qëndrimi në karantinë dy javë për ata që vijnë nga Greqia dhe Maqedonia. Nxënësit e viti i I dhe II të shkollave të mesme do të rikthehen në klasa, por me program të kombinuar, përfshirë edhe atë online”-thuhet në njoftim.