“Ne ishim përgatitur, kishim informacion”/ Rama jep lajmin surprizë: Sot...

Kryeministri Rama ka konfirmuar se një pjesë prej kontrollorëve që janë ngritur në protestë, janë kthyer në punë. 

Rama tha se qeveria dhe Ministria kanë pasur infomacion për këtë protestë, dhe nuk janë kapur ‘gafil’. 

“Ne nuk jemi kapur gafil, kishim informacion për situatën. Disa prej kontrollorëve janë dorëzuar, sot fillon puna. Por kjo gjë nuk mbaron këtu, është një procedurë që do të zgjasë"- tha Rama.