Nuk e priste askush/ Rama audiencë 26 herë më të madhe se Luli, shikoni çfarë...

Kryeministri Edi Rama dhe Lulzim Basha ditën e sotme kanë zhvilluar aktivitete elektorale por audienca ka dalë përtej parashikimeve.

Sic mund ta keni ndjekur, Rama ka fituar betejën me audiencën duke pasur 25 herë më të lartë se Luli që mundohet të gënjejë popullin duke i shitur “Sapunin për djathë”. 

Në transmetimet live në “Facebook” Rama ka shënuar një ndjekje rekord: 26 mijë shqiptarëve në kohë reale gjatë inaugurimit të aeroportit të ri të Kukësit. Kurse Bashën gjatë takimit elektoral në Lezhë e ndjekin vetëm 956 persona.