Numërimi në Tiranë/ PS thellon diferencën, gati të marrë mandatin e bujshëm...

Partia Socialiste është drejt fitores së madhe pasi e gjithë harta elektorale është veshur me ngjyrën rozë. 

Pa dyshim që Tirana do të jetë surpriza e madhe ku PS po dominon ndjeshëm dhe është në kufi për të fituar mandatin e 19-të, duhen shumë pak vota që të fitojë Pandeli Majko, ja rezultatet: 

》Udhëheq PS me 117.668 vota ose 49.0%. [18 deputet] 
》PD merr 93.090 vota ose 38.77 %[ 15 deputet] 
》LSI 14.051 vota ose 5.58% [2 deputet] 
》PSD 3.01% të votave [1 deputet]