Pas aeroportit/ Rama na tregon fytyrën e vërtetë të Saliut e Metës, ata janë...

Qeveria ka zëvendësuar kontrollorët e aeroportit të Rinasit me ekspertë të huaj. 

Tentativa e Saliut dhe Ilir Metës për të bllokuar fluturimet nga aeroporti Nënë Tereza duket se ka zgjatur fare pak pasi dje ka nisur rikthimi i normalitetit. 

"Saliu dhe Iliri janë ata që morën peng aeroportin e Rinasit janë ata që janë gati ta djègin Shqipërinë për interesat e tyre, janë ata që i bashkon një ankth i madh”, tha Rama.