PD-PS apo LSI?/ Luana dhe Marina Vjollca, na habitin duke zbuluar votën e 25 prillit

Marina dhe Luana vjollca kanë bërë publike votat e tyre në zgjedhjet e 25 prillit. 

Përveçse në formate të ndryshme televizive, motrat Vjollca i bëjnë “konkurrencë” njëra-tjetrës mesa duket jo vetëm në profesion. 

Sipas databases të PS, Marina Vjollca rezulton votuese e LSI-së, ndërsa e motra Luana votuese e Partisë Socialiste. Luana gjithashtu është angazhuar me strukturat e Partisë Socialiste duke mbështetur Edi Ramën për mandatin e 3-të.