Për çdo familje/ Rama bën realitet 5 pikat që ndryshojnë jetën e shqiptarëve

Kryeministri Edi Rama është i vendosur për të bërë Shqipërinë një vend të denjë europian. 

Rama kërkon mandatin e 3-te për të vijuar investimet, ndërsa gjatë vitit 2021 janë 5 pikat kryesore që do të përkthehen në rritjen e mirëqenies në çdo familje shqiptare. 

1● Rritje pagash për bluzat e bardha dhe mësuesit
2● Paga minimale 40.000 lekë
3● Financim masiv për Rindërtimin, Shëndetësinë, Arsimin 
4● Zero Taksë Fitimi për Biznesin e Vogël (deri në 100.000USD xhiro vjetore) 
5● Zero taksa për karburantin në bujqësi", tha Rama.