Përfundon numërimi/ Thyhen herësin, emri i njohur socialist futet në Kuvend...

Gramoz Ruçi, drejtues politik i qarkut të Fierit për Partinë Socialiste ka kaluar pragun e 10,001 votave.

Ruçi ka arritur të thyhej "herësin"  duke marrë mandatin e deputetin edhe pse renditej i 10-ti në listën e PS për këtë qark. 

16 mandatet e Fierit janë ndarë 9 për Partinë Socialiste, PD 6 mandate dhe LSI 1.