Po fitoi Rama? Meta: Unë s’i jap firmë për kryeministër, por do t'i çoj në...

Meta u shpreh se nëse Edi Rama do të fitojë 71 mandate nuk do t’ja japë dekretin për të formuar qeverinë e re, por do i dërgojë dorëheqjen e tij në zarf.

Meta tha se nuk ka cfarë të bëjë edhe një vit më shumë në Presidencë nëse shqiptarët i besojnë mandatin e tretë radhazi Edi Ramës. 

"Nëse populli i jep 71 mandate unë dal në bulevard dhe iki. Cfarë do të bëj unë një vit më shumë në Presidencë?” tha Meta.