Po manipulon zgjedhjet/ LSI blen 500 euro votat, në çdo familje socialiste shkon...

Ilir Meta dhe LSI-ja ka nisur fushatën e blerjeve të votave për 25 prill.

Konkretisht një qytetar denoncon se LSI po mbledh kartat e identitetit tek familjet socialiste që mos votojnë. 

"LSI po manipulon zgjedhjet në Tiranë. Ilir Meta ka filluar u jep 500 euro çdo familje dhe u mbledh kartat e identitetit familjeve që janë deklaruar se votojnë PS-në. Në këtë mënyrë ata persona që kanë votuar të majtën, nuk do të votojnë më 25 prill", denoncon qytetari.