Po shkon drejt inaugurimit.| Më 15 maj hapet shëtitorja e madhe në qytetin...

Kryeministri Rama ka vizituar Sarandën për të parë nga afër punimet në shëtitoren më të re të në këtë qytet. 

Punimet janë drejt përfundimit dhe pritet që më datën 15 maj të ketë përfunduar e gjithë kjo vepër. 

"Në 15 maj do ketë përfunduar gjithçka në shëtitoren më të re të Sarandës. Është shtuar shumë sipërfaqja në këtë plazh dhe është bërë publike. Rilindim ketë qytet bregdetar duke i ndryshuar fytyrën vendit", shkruan Rama.