"Po ti ça je ti? Apo një nga ato që..."/ Rama i kthehet demokratit dhe i bën...

Kryeministri Edi Rama ndodhet ditën e sotme në Fier ku ka inspektuar nga afër punimet në sheshin kryesor të Roskovecit.

Rama ka parë nga afër punimet për godinën e re të Bashkisë, kurse një komentues demokrat i shkruan “Zarja me zarin”. 

E menjëherëshme ka qenë përgjigja e Ramës, i cili i shkruan: “Po ti çfarë je, apo një nga ato rrotaxhilet e tavlles se Shqupit”.