"Populli është i kënaqur"/ Rama i pret fjalën socialistit: Leri more këto po shiko...

Kryeministri Rama ka zhvilluar një telefonatë me Dionis Imeraj, i cili është angazhuar në garën për deputet më 25 prill.

Teksa e pyeste sesi shkonte fushata në Diber, kandidati socialist u vendos në siklet nga përgjigja e papritur e Ramës.

Rama: Ç'thotë Dibra? 
Imeraj: Po mirë… Vazhdojmë me takimet. Populli i kënaqur, na mirëpret
Rama: "Leji more këto populli i kënaqur se i di unë. A po i takoni njerëzit nji nga nji, kudo? 
Imeraj: Patjetër, patjetër. Në çdo fshat dhe qytetet. Do të fitojmë!